Vem tar hem årets förstapris i 2012 års GA-enkät?

Dags att ta reda på hur nöjda återförsäljarna är med sina generalagenter. Vem vinner årets förstapris?

Enkäten skickas med post till VD i företag inom MRF som har både försäljning och verkstad. Runt den 8 mars börjar formulären distribueras ut.

Årets startfält omfattar 28 märken. Frågorna är desamma som tidigare, men en fråga om marginalsystem har lagts till.

För dig som är mottagare av enkäten rekommenderar vi gärna att du samlar dina avdelningschefer och går igenom frågorna och skickar tillbaka formuläret så snart som möjligt.

Presentation och prisutdelning sker på Hasselbacken på Djurgården i Stockholm den 7 september.

Om GA-enkäten

GA-enkäten genomförs i år för 17:e året och är i dag ett etablerat förbättringsverktyg som tas på stort allvar av både återförsäljare och generalagenter.

Kuriöst. Förlagan till GA-enkäten var den amerikanska undersökningen från JD Power som anpassades till svenska behov med support från de största återförsäljarföreningarna. I början var resultaten inte så öppna. Den bedömning som görs idag är att undersökningen gör mest nytta om den diskuteras och kommuniceras bland generalagenter och återförsäljare. Därför är alla resultat tillgängliga för GA och ÅF på denna webbplats.

TNS Sifo, som genomför undersökningen, är ett specialistnätverk med fler än 350 dedicerade konsulter i över 50 länder och marknadsledande när det gäller marknadsundersökningar och insikter till fordonsindustrin.